Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana obre la piscina de Daltmar

Durant dissabte i diumenge s’han programat activitats gratuïtes

divendres 22 juny 2018

Tot a punt perquè la piscina municipal de Daltmar entri en funcionament aquesta temporada d’estiu a partir d’aquest dissabte 23 de juny. Recordem que per a celebrar de manera especial aquesta obertura, el CIE Olèrdola ha programat jornades de portes obertes a les instal·lacions de les piscines, tant dissabte 23 com diumenge 24 de juny, amb activitats gratuïtes. El dissabte 23 s’han previst jocs aquàtics, a les 11:30h; i a les 17:30h es podran fer aquaritmes. Diumenge 24 de juny, a les 11:00h s’oferirà una sessió d’aquagym; per les 12:30h s’han programat jocs pels infants; mentre que a les 17:30h es tornaran a oferir aquaritmes.

L’horari de la piscina és de 10 a 14h i de 16 a 20h, de dilluns a diumenge, amb la previsió de mantenir oberta la temporada fins entrat el mes de setembre en funció del temps, en data de tancament encara per determinar.

El preu de l’entrada per 1 dia és de 3€, tant pels infants de 4 a 12 anys com pels majors de 65 anys;  pels adults, l’import és de 4 €. Amb el carnet familiar 734OLRDA, aquests preus es redueixen en 0’5€ cadascun. Existeixen abonaments per 12 usos, de temporada i per famílies.

El carnet 734OLRDA és un carnet familiar, destinat única i exclusivament als olerdolencs/ques que visquin o estiuegin a qualsevol dels nuclis del municipi. Per tenir-lo, cal demostrar la vinculació amb el municipi. Té un cost anual de 10euros per  família i dona accés a tarifes reduïdes i a serveis gratuïts que s'aniran publicant. A més dels beneficis en els preus d eles entrades a les piscines, també es preveu que comportin l’obtenció de tarifes especials quan  comencin les escoles esportives i la resta de serveis al CIE Olèrdola.

El CIE(Centre d’Innovació Esportiva) Olèrdola és l’empresa que té adjudicat l’ús privatiu de la zona esportiva municipal de Daltmar. Les obres iniciades de construcció de les pistes de pàdel les preveuen enllestir abans de finalitzar aquest any, segons confirmava en una entrevista recent per Canal 20-Ràdio Olèrdola Rubén Cuello, un dels responsable del CIE Olèrdola.

Document Actions