Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 6a Trobada Popular de Sant Pere Molanta

La paella de diumenge, amb prop de 230 persones, ha tornat a ser l’acte més concorregut
Imatge d'arxiu corresponent a la paella de l'any passat
Imatge d'arxiu corresponent a la paella de l'any passat

dimarts 18 juny 2013

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 6a edició de la Trobada Popular de Sant Pere Molanta, organitzada per l’Associació de Veïns i Entitats del poble. La programació no ha registrat canvis respecte les propostes viscudes en trobades anteriors. Així, dissabte a la tarda s’ha mantingut la caminada que es fa per camins i paratges propers al poble, per seguir amb un sopar picnic a la Societat i acabar amb bingo i karaoke. Joan Mata, president de l’Associació de Veïns, explica que l’activitat de dissabte es va allargar fins dos quarts de 3 de la matinada.(àudio)

Diumenge al matí es va servir una xocolatada davant el Local Molantenc. També hi van haver inflables a la pista de l’escola i l’actuació dels Gegants, Panderetes i del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta. L’acte més concorregut de la Trobada va tornar a ser la paella popular, que en aquesta ocasió va reunir a prop de 230 persones.(àudio)

L’associació de Veïns i Entitats de Sant Pere segueix reclamant que l’alcalde els atengui. Mata recorda que fa més d’un any es van reunir amb representants del govern municipal però asseguren que cap de les peticions que van traslladat s’han complert. De forma especial, des de l’Associació es reclama que Sant Pere disposi d’una plaça pública.(àudio)

Joan Mata també expressava la seva satisfacció perquè en actes de la Trobada de Sant Pere, especialment durant la paella, es va comptar també amb la presència de veïns d’altres nuclis del municipi.

Escolta l'entrevista a Joan Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions