Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta celebra la seva 8a Trobada Popular

La paella de diumenge, amb 250 persones, es preveu que torni a ser l’acte més concorregut dels programats

dimecres 10 juny 2015

L’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta organitza per aquest cap de setmana la 8a edició de la Trobada Popular del poble. Els continguts de la programació no registren variacions respecte el model de festa que s’ha anat consolidant en els anys anteriors, incloent activitats per a tots els públics durant el cap de setmana i la paella de diumenge com a punt àlgid de la celebració.

El primer dels actes programats és una caminada per camins i paratges del poble, amb sortida des de davant del Casal Molantenc a les 6 de la tarda. Aquest any la novetat és que a mig recorregut hi haurà una zona d’avituallament. A dos quarts de 10 de la nit, a la sala de la Societat, hi haurà sopar picnic. Els assistents caldrà que es portin el menjar i es disposaran de taules i cadires. Des de l’organització se servirà rom cremat. La nit acabarà amb bingo i karaoke.

Per diumenge, l’activitat s’enceta a les 10 del matí amb una xocolatada davant el Local Molantenc. A partir de dos quarts d’onze, els infants podran gaudir d’inflables de manera gratuïta, al carrer Bosc de Ferran. A les 12 del migdia hi haurà l’exhibició del grup Gatzara Country i les actuacions dels balls folklòrics de Sant Pere Molanta, incloent una mostra de les coreografies del grup de carnaval. Joan Mata, president de l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, destaca la implicació de les entitats del poble en aquest Trobada Popular de Sant Pere Molanta.(àudio)

El moment de màxima participació de la Trobada Popular serà durant la paella, que es preveu servir a dos quarts de 3. Joan Mata assenyala que es comptarà amb prop de 250 persones.(àudio)

Per l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, fer aquesta Trobada Popular és una forma de transmetre que estan actius i que volen ser escoltats per l’Ajuntament.(àudio)

En acabar la paella, a partir de les 5, hi haurà traca de fi de festa. A l’hora de fer possible aquesta Trobada Popular, l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta ha comptat amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió, del Grup de Carnaval, de la Colla de Gegants, així com dels timbalers, grallers i panderetes de Sant Pere Molanta. També hi col.laboren la Comissió Firamercat, el grup Gatzara Country, els establiments del poble que posen a la venda els tiquets de la paella i l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Joan Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions