Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta viurà la 12a edició de la seva Trobada Popular

Els tiquets per participar en la paella de diumenge, al preu de 7 €, es poden adquirir fins aquest divendres en els establiments del poble

dimecres 22 maig 2019

L’associació de veïns i entitats de Sant Pere Molanta organitza aquest cap de setmana la 12a edició de la Trobada Popular. El programa no presenta grans variacions respecte els darrers anys i el dissabte se segueix mantenint com a inici de la trobada una caminada suau, pels voltants del poble, amb sortida a les 6 de la tarda des del Casal Molantenc. A les 9 de la nit hi haurà sopar de carmanyola a la Sala de la Societat i en acabar, joc de taula i karaoke.

Per diumenge, el primer dels actes serà una xocolatada, a les 10 del matí. Mitja hora més tard es programa una gimcana infantil i la possibilitat de gaudir d’un joc inflable.A dos quarts d’una actuaran els balls de Gitanes, Gegants, Gatzara Country i el Grup de Carnaval, per acabar amb la paella popular. Els tiquets per participar-hi, al preu de 7 euros, es poden adquirir fins aquest divendres en els establiments del poble.

Document Actions