Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous al matí ha reobert amb normalitat el consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola

Satisfacció entre els veïns atesos aquest primer dia per la comoditat que suposa disposar de nou del consultori

dijous 13 setembre 2018

Aquest dijous al matí ha reobert sense incidències el consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola. Ubicat en la primera planta del local Rossend Montané de Sant Miquel, el consultori restava tancat des de feia més d’un any per dificultats tècniques que impedien garantir una connexió de dades segura i confidencial.

En aquest primer dijous de reobertura, han estat 14 les visites concertades que han estat ateses. La doctora Marta Sanavia explicava que estaven contentes perquè tot estava funcionant i perquè infermer, doctora i administrativa coincideixen en l’horari de consulta.(àudio)reoberturaconsultori2.JPG

I és que coincidint amb la reobertura es reforça l’atenció sanitària al consultori de Sant Miquel. Abans del tancament, la doctora visitava cada quinze dies i la setmana que no estava la doctora  al consultori atenia la infermera. En coincidir tot l’equip, la  millora és molt important , tal i com subratlla Marta Sanavia.(àudio)

Entre les visites ateses aquest dijous hi havia una generalitzada satisfacció perquè el poble de Sant Miquel recuperés el servei del consultori mèdic. Dos veïns del poble que avui han estat atesos, en Ginés Domínguez i Joaquim Garí, destacaven aquesta comoditat de poder ser visitat per la metgessa sense necessitat d’agafar el cotxe.(àudio)

La consulta de medicina general i d’infermeria, des d’aquest dia 13, s’ofereix a Sant Miquel cada dijous  en horari de les 9:00 a les 14:00h, mentre que el servei d’administració es presta de les 8:00 a les 14:30h. Als veïns de Daltmar se’ls orienta a concertar la seva visita en aquest consultori de Sant Miquel.

Escolta les entrevistes a la doctora Marta Sanavia i a veïns de Sant Miquel, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola,cliant aquí

Document Actions