Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous comença amb 34 infants inscrits el Casal de Nadal de l’Ateneu Mogenc

S’han registrat 14 inscripcions pel Casal sencer i 20 inscripcions parcials més

dimecres 20 desembre 2023

 

Coincidint amb el primer dia de vacances escolars de Nadal, aquest dijous s’inicia el Casal de Nadal que organitza l’Ateneu Mogenc “Fem pobe”. El període d’inscripcions es tancava aquest dilluns i ho feia amb registres similars als de les anteriors edicions. Tal i com confirmava Ester Nogué, responsable del Casal, es compta amb 34 infants inscrits: 14 pel Casal sencer i 20 inscripcions parcials més.(àudio)

El Casal es preveu realitzar al Local Nou de Moja durant 9 dies de tres setmanes. Aquest desembre, el 21,22, 27, 28 i 29; i els dies  2, 3 , 4 i 5 de gener. L’horari és de 9 a 13.00h i l’arribada és flexible, fins a les 10.00h. També hi ha possibilitat d’acollida a partir de les 8.30h . Ester Nogué indica que hi ha l’opció d’ampliar dies d’inscripció , un cop comenci el Casal, i per això compten amb un equip suficient de monitors i monitores.(àudio)

Un dels trets que marca el Casal és la seva vocació d’oferir activitats que permetin la descoberta de l’entorn. Es continuaran fent sortides i una de les novetats enguany serà la programació d’una sessió de contes a la Torre de Moja. (àudio)

Crurs de monitors i Esplai mensual

Aquesta setmana també comença el curs de monitors al Centre Cívic La Xarxa, en horari intensiu de Nadal, que per quarta vegada organitza l’Ateneu Mogenc. Per dissabte també arriba, a les 5 de la tarda, la sessió d’esplai mensual, amb una activitat nadalenca. Les persones interessades poden escriure a ateneumogenc@gmail.com

Escolta l'entrevista a Ester Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions