Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous comença la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn”

Hi participen 150 establiments de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola
Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos; Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal
Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos; Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal

dimecres 19 octubre 2016

Durant un mes, des d’aquest dijous 20 d’octubre i fins el proper diumenge 20 de novembre, es realitza la segona edició de la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn”. La iniciativa té el propòsit d’enfortir el comerç local dels municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola, a la vegada que es promouen els elements turístics del territori.

Durant aquest mes, qui compri en els 150 establiments implicats en la campanya podrà participar en el sorteig d’una seixantena de premis que cedeixen els comerços adherits. Es poden guanyar entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurats, visites a cellers o lots de productes d’alimentació. La campanya ha crescut tant en premis com en establiments respecte l’any passat, fins arribar a comptar amb la participació del 80 % dels comerços dels tres municipis.CartellCampanya.bmp

Durant la presentació de la campanya, feta aquest dimarts al migdia a l’Ajuntament d’Olèrdola, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; el de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado; i l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma ferret, coincidien en assenyalar que la segona campanya es realitzava després de l’èxit assolit l’any passat.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, posava l’accent en la voluntat de potenciar el comerç de proximitat. Sobre l’impacte de la campanya al municipi, subratllava que a Olèrdola havien estat 23 els establiments que s’implicaven aportant premis.(àudio)

Per participar a la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn” cal emplenar una butlleta i deixar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. Es distribuiran 50.000 butlletes de participació. Entre totes les butlletes emplenades es farà un sorteig per a determinar els guanyadors de la seixantena de premis. Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos,resumia que la campanya contribueix a promocionar els negocis implicats i a donar a conèixer el territori.(àudio)

El sorteig es farà el dia 25 de novembre i els premis es lliuraran en un acte públic el 30 de novembre a l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

L’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado, destaca que campanyes com aquestes tenen el propòsit de posar de relleu el valor diferencial del comerç local.(àudio)

La campanya es tanca abans d’entrar al mes de desembre per així evitar coincidir amb altres iniciatives de promoció ja vinculades a la campanya de Nadal.

“Compra a prop i descobreix el teu entorn” és una iniciativa inclosa en el projecte “Parcs del Penedès” que comparteixen els tres municipis.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Lucas Ramírez, Miguel Delgado i Imma Ferret, clicant aquí

Pots consultar la llista de premis, clicant aquí

Document Actions