Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya ”Compra a prop i descobreix el teu entorn” compta amb 136 establiments participants

Entre els clients d'aquests comerços d’Olèrdola, Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos se sortegen 78 premis

dimecres 18 octubre 2017

Des d’aquest dijous i fins els proper 19 de novembre, comprar a Santa Margarida i els Monjos, a Castellet i la Gornal o a Olèrdola pot tenir premi. I és que 136 establiments dels tres municipis participen en la tercera edició de la campanya ”Compra a prop i descobreix el teu entorn”, que premia les accions de compra sortejant entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurants, lots de productes d’alimentació o bé visites a cellers dels tres municipis, entre d’altres serveis i articles variats.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, resumia que la campanya promou  el comerç de proximitat, així com els recursos turístics i les experiències que ofereixen els tres municipis.(àudio)

Entre les butlletes dipositades a les urnes que hi haurà als establiments es tortejaran 78 premis, una vintena més que en l’anterior edició. L’any passat es van exhaurir les 50.000 butlletes de participació editades i aquest 2017 s’han fet 10.000 més. Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal, subratlla aquest creixement de la campanya i el seu abast.(àudio)

Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, indicava que el propòsit de la campanya és el de recolzar el comerç local i els productes de proximitat. Per Ramírez, la campanya ajuda a dinamitzar el teixit comercial dels tres municipis perquè “dóna vida i activitat”.(àudio)

El sorteig dels premis s’ha previst el 23 de novembre a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el lliurament s’ha programat fer en un acte públic, al Molí del Foix, el 29 de novembre.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Imma Ferret, Miguel Delgado i Lucas Ramírez, clicant aquí

Document Actions