Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous el Club de Lectura es desplaça al teatre Villarroel per a veure “Adreça desconeguda”

Els membres del club debatran el text de Kathrine Kressman la setmana que ve
Eduard Fernández i Lluís Homar interpreten "Adreça desconeguda"
Eduard Fernández i Lluís Homar interpreten "Adreça desconeguda"

dimecres 06 març 2013

Una de les propostes escèniques més reconegudes que ara es poden veure a Barcelona és “Adreça desconeguda”. Les aclamades interpretacions dels actors Lluís Homar i Eduard Fernández han convertit l’obra en tot un èxit de crítica i de públic. Gràcies al Club de Lectura d’Olèrdola, aquest dijous fins a 26 persones desplaçades des del nostre municipi podran comprovar-ho.

La sortida per a veure aquesta obra al teatre Villarroel de Barcelona forma part de les periòdiques activitats de dinamització culturals que es programen des del Club de Lectura. El propòsit principal del club és el d’intercanviar opinions de lectures compartides a través de les tertúlies literàries mensuals, però també ho complementen amb propostes com la d’aquest dijous d’anar al teatre. En aquest cas es dóna la coincidència que es podrà veure dalt de l’escenari el text de Kathrine Kressmann que el club debatrà la setmana següent, tal i com ens explica la dinamitzadora del Club de Lectura, Miriam Mulinari. (àudio)

“Adreça desconeguda” ens mostra la relació epistolar entre dos amics, un jueu nordamericà i un alemany, i com aquest vincle es veu afectat per la pujada de Hitler al poder. (àudio)

El teatre tornarà a ser centre de l’activitat promoguda pel Club de Lectura el mes que ve. El dimecres dia 3 d’abril s’ha programat una nova sortida al teatre, en aquest cas al Teatre Nacional de Catalunya per anar a  veure “Una història catalana”, de Jordi Casanovas. (àudio)

El desplaçament en autocar el subvenciona l’Ajuntament d’Olèrdola i els assistents es beneficien d’un preu avantatjós d’entrada gràcies a la compra col·lectiva.

El club també preveu convocar pels propers mesos tertúlies compartides amb el Club de Lectura de Pacs del Penedès amb autors olerdolencs. La primera d’aquestes tertúlies serà amb Joan Maria Arenas per a debatre el seu llibre “L’Atlant”,  i en la segona es comptarà amb Josep Tort per a conversar sobre el seu “Mir Geribert, el príncep rebel”.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions