Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous el Club de Lectura d’Olèrdola va a veure l’obra de teatre “Barcelona”

La sortida al teatre Goya de Barcelona comptarà amb la participació de 40 persones
Darrera sortida del Club de Lectura al teatre, el passat abril
Darrera sortida del Club de Lectura al teatre, el passat abril

dimarts 19 novembre 2013

Les activitats culturals que promou el Club de Lectura d’Olèrdola tenen un elevat seguiment. La sortida que ha organitzat aquest dijous a la tarda per anar a veure una obra de teatre a Barcelona és una bona mostra d’aquesta gran acceptació. Fins a quaranta persones han confirmat la seva assistència en el desplaçament col.lectiu organitzat pel Club de Lectura per a presenciar l’obra “Barcelona” al teatre Goya. Míriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, ens indicava que inicialment s’havien previst 25 sol.licituds, però el ritme de les demandes va fer que les places s’ampliessin fins a les 40 reserves confirmades.(àudio)

Des del Club de Lectura sempre s’intenta proposar durant el curs algunes lectures que després permetin veure al teatre l’obra llegida, o bé programar activitats d’interès per facilitin realitzar sortides culturals de manera col·lectiva.(àudio)

“Barcelona” és un dels èxits recents de la cartellera teatral barcelonina. L’obra se situa en el context de la guerra civil i planteja la relació de dues amigues, la Núria i l’Elena, “amb comptes pendents i separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria”. Pere Riera és l’autor i el director. Les actrius que donen vida a les dues protagonistes són Emma Vilarasau i Míriam Iscla.

L’autocar del Club de Lectura sortirà aquest dijous a un quart de set de la tarda, des de la plaça de l’Església de Moja.

 

Document Actions