Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous i divendres s’instal·len reductors de velocitat a Can Trabal i al poble i al polígon de Sant Pere Molanta

L’Ajuntament informa que per aquestes obres es produeixen afectacions al trànsit que es poden allargar fins divendres a la tarda

dijous 05 març 2020

 

Amb el propòsit de millorar les condicions de seguretat a l’hora de circular per vies de titularitat municipal, aquests dies s’estan executant els treballs d’instal·lació de reductors de velocitat a Can Trabal, així com al poble i al polígon de Sant Pere Molanta.

A causa d’aquestes obres de millora de la calçada es preveuen afectacions al trànsit a Sant Pere Molanta entre les 8.00 i les 19.00h d’aquest dijous 5 de març i divendres 6 de març als carrers Font Tallada, Milà i Fontanals, Sant Pere i Sant Roc. En aquests mateixos carrers, l’estacionament no estarà permès mentre durin les obres.

A Can Trabal, els talls de circulació i la prohibició d’estacionar s’ha fixat a l’avinguda Can Trabal i al carrer Sant Boi de Llobregat, entre les 8.00 i les 19.00h d’aquest dijous i divendres.

Al polígon de Sant Pere Molanta, les afectacions es limiten a aquest divendres 6 de març, també entre les 8 i les 19.00, amb talls de circulació i estacionament no permès a l’avinguda Barcelona i avinguda Vilafranca.

Document Actions