Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous obre al Conjunt monumental d’Olèrdola el Punt d’Informació Turística del municipi

De 10.00 a 13.30h. El punt restarà obert tots els dies de la Setmana Santa. Després obrirà els caps de setmana del mes de maig

dilluns 03 abril 2023

 

Aquest dijous 6 d' abril obre al Conjunt Monumental d' Olèrdola el punt d´informació turística  d´Olèrdola, segons conveni signat per la Diputació i l´Ajuntament.El punt restarà obert tots els dies de la Setmana Santa. Després obrirà els caps de setmana del mes de maig. L´horari és de 10 h del matí fins les 13.30 h.

L' ubicació enguany es repeteix al Castell d' Olèrdola, després de l' èxit de visitants dels últims anys. Des de l' Ajuntament s' agraeix al MAC Olèrdola la seva predisposició i cessió d' espais.

El punt d´informació va destinat tant als visitants i com als veïns i veïnes ,i donarà informació gratuïta de les rutes i activitats que es realitzen  al Parc Natural d´Olèrdola i a tot el municipi.

En el Punt també es facilita informació turística d’interès d’Olèrdola, de l’oferta d’establiments , restauradors i allotjaments, així com del patrimoni que conté Olèrdola,on destaquen el Conjunt Monumental, les 5 esglésies romàniques,2 torres medievals,2 mil·liaris romans, el Pla dels Albats, Viladellops o les construccions de barraques de la pedra seca.

El punt d' informació l´any passat va tenir 1.058 visitants, amb un augment important. La gran majoria eren de Vilafranca, Vilanova , Barcelona, i Olèrdola,i  sol·licitaven sobretot informació de les Rutes de senderisme, les activitats al Parc Natural , i l' enoturisme.

El regidor de patrimoni i turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, destaca que “busquem un molt bon servei d'acollida i l’atenció al visitant, millorant la difusió i informació del Parc d´Olèrdola, i del municipi”.

Document Actions