Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari aquest dijous per a tractar la proposta de restauració de la bòvila de Can Sogues

El grup de CiU busca que el ple rebutgi per unanimitat la proposta de l’Agència de Residus
La sessió s'ha convocat aquest dijous, a les 7 de la tarda
La sessió s'ha convocat aquest dijous, a les 7 de la tarda

dimecres 10 octubre 2012

 

Aquest dijous, a les 7 de la tarda, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. L´únic punt de l’ordre del dia es dedica a la proposta  traslladada per l’Agència de Residus de Catalunya per a dur a terme l’activitat de dipòsit controlat de bales de rebuig a la bòvila de Can Sogues. El ple l’ha sol·licitat el grup municipal de CiU amb l’objectiu de que l’Ajuntament rebutgi per unanimitat aquesta proposta, tal i com expressava Josep Maria Sánchez, portaveu del grup de CiU.

Sánchez recordava que el seu grup ja ha manifestat clarament la seva posició contrària a que a la bòvila de Can Sogues s’hi dipositin bales compactades de brossa “en quantitats industrials”.(àudio)

CIU entén que rebutjar el projecte és estar a favor del territori i dels veïns, perquè valoren que la instal·lació tindria un impacte irreparable.(àudio)

Preguntat per la sol·licitud de ple feta per CiU quan encara no s’havia confirmat la data de celebració de la sessió, l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, recordava que CiU té la potestat de promoure la convocatòria del ple extraordinari però afegia que li ha causat sorpresa la petició. (àudio)

El govern municipal ja ha expressat públicament que la proposta no tirarà endavant de no existir el consens entre veïns i administracions.

 

Document Actions