Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrera “Hora del conte” del curs a la biblioteca de l’escola Circell de Moja

Càndida Jiménez explicarà dijous el conte “El que fa el vell de casa sempre està bé”
Càndida Jiménez ja va oferir una "Hora del conte" a Sant Pere Molanta
Càndida Jiménez ja va oferir una "Hora del conte" a Sant Pere Molanta

dimecres 29 maig 2013

La darrera "Hora del Conte" programada aquest curs a la biblioteca de l’escola Circell de Moja, aquest dijous a les 5 de la tarda, tindrà protagonistes locals. Càndida Jiménez, membre del grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta, s’encarregarà d’explicar el conte “El que fa el vell de casa sempre està bé”. En acabar, alguns dels infants que aquest curs han fet ús del servei de Biblioteca Oberta, les tardes de dimarts i dijous, oferiran un petit musical basat en el conte “Sindbad el marí”, titulat “Sindbad i la sireneta”.

Càndida Jiménez ja va oferir el conte “El que fa el vell de casa sempre està” en la primera Hora del Contes de la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. La història planteja els successius intercanvis que fa un pagès fins a guanyar una juguesca. (àudio)

Càndida Jiménez va triar aquest conte perquè va valorar que se’l podria fer seu i adaptar-lo a la seva manera d’interpretar. En aparèixer animals, també hi pot introduir elements d’atretzo molt cridaners pel públic infantil. (àudio)

Oferir aquests contes al públic infantil és una experiència molt gratificant per Càndida Jiménez i no descarta preparar en un futur altres històries. (àudio)

De manera periòdica des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’organitzen activitats de dinamització per a fomentar l’ús de les biblioteques escolars en els horaris en què resten obertes al públic. En el cas de la biblioteca de l’escola Circell la setmana passada va acollir una sessió dedicada a Espriu, a càrrec del grup l’Arrel, i aquest dijous és el torn de la darrera hora del conte del curs escolar.

Document Actions