Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous es farà la primera “Hora del conte” d’aquest curs a la biblioteca de l’escola Circell

El col.lectiu Mestres Àvies Recuperadores de Contes(MARC) explicarà contes clàssics a partir de les 5 de la tarda
"L'hora del conte" torna després de l'èxit del curs passat
"L'hora del conte" torna després de l'èxit del curs passat

dilluns 22 octubre 2012

 

Per aquest dijous s’ha programat la primera “Hora del conte” d’aquest curs a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. La sessió serà conduïda per membres del col·lectiu MARC(Mestres Àvies Recuperadores de Contes) i començarà a les 5 de la tarda.

Cristina Alvelo, una de les treballadores de l’Ajuntament d’Olèrdola que té cura del servei per les tardes, explicava que el col·lectiu MARC és un grup de Manresa que va aparèixer en el programa de TV3 “Mestres”. La directora de l’escola, Mercè Garcia, va suggerir que seria interessant convidar a aquest  col·lectiu a venir a l’escola i al final s’ha pogut concertar per aquest dijous.(àudio)

El grup MARC no ha volgut explicar el repertori de contes que oferiran. És una sorpresa que mantenen fins a la mateixa sessió, però sí que es pot assenyalar que es podran escoltar contes clàssics amb el protagonisme de la veu pronunciada.(àudio)

Aquesta és la primera de les activitats de dinamització programades per les tardes de dimarts  i dijous aquest curs a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. En funció de la participació i del calendari escolar es vol programar propostes cada dos mesos, incloent recitals de poesia i el manteniment de la col.laboració amb grups de teatre del municipi.(àudio)

La biblioteca de l’escola Circell és un servei obert al públic durant dues tardes a la setmana, els dimarts i els dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 7. L’obertura del servei a tots els veïns té el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que aporta les dues treballadores que vetllen pel funcionament de la biblioteca aquestes dues tardes setmanals.

Document Actions