Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns 5 d’agost s’ha programat la 1a Cursa de Muntanya de Daltmar

La prova s’inclou dins dels actes de la Festa Major de Daltmar i començarà dilluns dia 5 a les 9 del matí

divendres 02 agost 2013

Una de les novetats de la Festa Major de Daltmar és l’organització de la 1a edició de la cursa de muntanya de Daltmar. S’ha programat dilluns a les 9 del matí, amb sortida des de la zona esportiva d’aquesta urbanització del nostre municipi. El recorregut és de gairebé 6 quilòmetres, amb un desnivell de més de 320 meres. La prova compta amb l’organització formal de l’Associació de propietaris i la col.laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola. El seu impulsor és Juan Agustín Núñez, veí de Datmar aficionat a les curses de muntanya. Núñez explica que coordina l’organització de la cursa després de rebre la proposta dec la mateixa associació. (àudio)

El recorregut no és gaire suau i inclou baixades tècniques. Amb tot, està pensat per a que tothom amb una mínima preparació la pugui fer i , si cal, ho provi caminant.(àudio)

Els organitzadors han fet una difusió molt limitada. Això i el fet que la cursa es faci un dilluns al matí pot haver limitat les inscripcions prèvies.(àudio)

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer omplint un formulari a la pàgina web cursadaltmar.blogspot.com. També hi haurà formularis d’inscripció durant els actes de la Festa Major de Daltmar, aquest cap de setmana.

La cursa incorpora un apartat infantil, amb un recorregut a completar de 650 metres, per a menors de 12 anys.

La Cursa de Muntanya adulta es dividirà en 3 categories: la júnior, de 12 a 18 anys; la sènior: de 18 a 35 anys; i la màster, de 35 en endavant.

Escolta l'entrevista a Juan Agustín Núñez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions