Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns comencen les obres de soterrament de les línies elèctriques i de telefonia de la plaça Tedèum de Moja

A causa de les obres fins divendres es preveuen talls puntuals de trànsit als carrers Bonaire i Sant Macari i a la plaça Tedèum

dilluns 15 juny 2020

 

Des d’aquest dilluns i fins divendres es preveuen executar les obres de soterrament de les línies elèctriques i de telefonia de la plaça Tedèum de Moja. Durant aquests dies, a causa dels treballs, es preveuen talls puntuals de trànsit als carrers Bonaire i Sant Macari i a la pròpia  Plaça Tedèum. L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties que aquests talls de trànsit puguin ocasionar.

Les obres tenen un pressupost d’execució de gairebé 17.000 euros i es realitzen per evitar l’impacte paisatgístic que aquestes línies suposen sobre les edificacions i el seu entorn. Cal recordar que durant el 2018 es van executar les obres d’adaptació de l’edifici annex a la Torre de Moja, construcció històrica situada a la plaça Tedèum. Per realitzar aquestes obres es va haver de desplaçar, col·locant uns pals de fusta provisionals a la vorera, les línies de baixa tensió i de telefonia aèries que travessen la plaça Tedèum. Un cop reformada la façana de l’edifici annex de la Torre es va considerar que era necessari el soterrament d’aquestes línies per corregir l’impacte visual que suposen.

Les obres es planificaven realitzar durant el mes de març, però la declaració de l’estat d’alarma i les restriccions que va comportar ha provocat que la realització dels treballs s’ajornés fins aquesta setmana.

Document Actions