Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns ha començat el Casal d’Estiu d’Olèrdola amb 130 inscrits

Es realitza en dues seus, a les escoles de Moja i de Sant Pere Molanta, i els dimecres es va a la piscina de Daltmar

dilluns 28 juny 2021

Amb 130 inscrits comptant els participants fins ara confirmats en alguna de les 5 setmanes ofertades, aquest dilluns ha començat el Casal d’Estiu d’Olèrdola. Sota l’organització del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el casal manté el model d’oferir la mateixa proposta educativa en dues seus diferenciades: la de l’escola Circell de Moja i la seu de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

La coordinadora del Casal d’Estiu d’Olèrdola, Marta Girona, explica que el Casal ha començat aquest dilluns amb moltes ganes. Per setmanes, la mitjana d’assistència confirmada és de 60 a la seu de Moja i de 40 a Sant Pere Molanta.(àudio)

Des de que es van obrir inscripcions, el Consell Esportiu ha notat que hi havia moltes ganes aquest any de participar en el Casal d’Estiu. A diferència de l’any passat, Marta Girona assenyala que aquest 2021 han notat menys pors.(àudio)

La programació en les dues seus del Casal d’Estiu d’Olèrdola és la mateixa i les sortides es comparteixen. És el cas també del dia de piscina, que s’ha fixat pel dimecres. La novetat és que, després d’anys de tenir com a referència la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues, aquest 2021 s’anirà a la piscina de Daltmar.(àudio)

En funció de les inscripcions rebudes, els grups d’edat han quedat establerts de la següent manera: el grup de petits reuneix als nens i nenes de p3 i p4; el de mitjans reuneix als de p5, 1r i 2n; mentre que el grup de grans inclou als alumnes de 3r a 6è de primària. El Casal Jove agrupa a nois i noies de 1r a 4t d’ESO. L’horari és de 9.00 a 13.30 i hi ha servei d’acollida a partir de les 8.00h, sense cost addicional. A Moja el servei de menjador té inscrits suficients com per oferir-se en dues de els 5 setmanes del Casal d’Estiu, mentre que a Sant Pere Molanta s’ofereix en 4.

Les inscripcions al Casal d’Estiu es fan per setmanes. Si es vol formalitzar la inscripció, s’està a temps de fer-ho fins el dimecres de la setmana anterior. Per això cal enviar el full d’inscripció a l’adreça de correu electrònic olerdolacasal@gmail.com. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 817 37 36.

Escolta l'entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions