Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns han començat el Casal d’Estiu d’Olèrdola 28 infants

En el grup de petits és on més s’ha notat el descens d’inscripcions

dilluns 29 juny 2020

 

Seguint la tendència generalitzada detectada en la majoria de les activitats lúdiques d’estiu, el Casal d’Estiu d’Olèrdola ha registrat un notable descens d’inscripcions. Aquest dilluns, primer dels dies d’obertura, han començat el Casal d’Estiu del municipi 28 infants. Una xifra discreta si la comparem amb els registres d’altres anys.  La directora del Casal d’Estiu d’Olèrdola, Marta Girona, ens indicava que el descens respecte anys anteriors se situa entorn al 40%. De manera especial a Olèrdola la davallada d’inscripcions s’ha notat en el grup de petits.(àudio)

Les mesures de seguretat per prevenir la COVID-19 marquen les activitats públiques, també els casals d’estiu. S’ha buscat que l’adaptació comporti que els canvis siguin els menors possibles, tot i que Marta Girona reconeix que serà un Casal d’Estiu “diferent”.  Les mesures són més flexibles que les que s’indicaven fa unes setmanes, però en el protocol del Casal d’Estiu es manté l’obligació de portar mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat. També es pren la temperatura als participants en entrar el Casal d’Estiu, cal netejar-se les mans amb hidrogel en entrar, en anar al lavabo i abans de l’esmorzar, i les estances es ventilen 3 cops al dia.(àudio)

La principal novetat en l’organització del Casal d’Estiu aquest 2020 a Olèrdola és que només hi ha una seu, la de l’escola Circell de Moja i no es fa a Sant Pere Molanta. Aquest any no s’han programat tampoc excursions fora del municipi i no s’anirà a la piscina. Però sí que s’han previst sortides a peu i dos dies de jocs d’aigua, així com una acampada pels més grans.(àudio)

Per manca d’inscripcions, no es fa a Olèrdola el Casal Jove. El Casal d’Estiu s’organitza per setmanes i les inscripcions per les properes setmanes, fins el 31 de juliol, es pot fer a l’adreça olerdolacasal@gmail.com o bé trucar al telèfon 93 817 37 36.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions