Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns s’han obtingut 16 donacions de sang a Moja

La xifra suposa una baixada significativa respecte les darreres estades a Olèrdola del Banc de Sang
La Donació es va tornar a fer al consultori mèdic(foto arxiu)
La Donació es va tornar a fer al consultori mèdic(foto arxiu)

dijous 01 octubre 2015

Aquest dilluns a la tarda, una unitat del Banc de Sang s’instal·lava al consultori mèdic de Moja per tal de recollir les donacions de sang dels olerdolencs. Si comparem les donacions obtingudes en aquesta campanya amb les dades d’altres estades del Banc de Sang a Olèrdola, el balanç no pot ser plenament satisfactori. I és que la baixada de donats ha estat sensible. Aquest dilluns han donat sang a Moja 16 persones, quan en les dues darrers estades del Banc de Sang s’havia arribat o superat la xifra de 25 donacions. Eva Ruiz regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, confirmava les xifres de donacions d’aquest dilluns.(àudio)

Malgrat els registres d’aquest dilluns no han estat els desitjats, el Banc de Sang manté el seu compromís de desplaçar-se fins a Olèrdola dues vegades l’any a Olèrdola.(àudio)

Aquest dilluns, la unitat del Banc de Sang estava instal·lada al consultori mèdic. El passat mes de març es va provar d’ubicar la donació al Centre Cívic La Xarxa. Aquest emplaçament s’estima que és més adequat i es voldrà recuperar per properes vistes a Olèrdola del Banc de Sang. Eva Ruiz també assenyala que mirarien de programar l’acció solidària en un dia que no sigui dilluns.(àudio)

El Banc de Sang acostuma a desplaçar-se a Olèrdola cada semestre. Per la tardor, a finals del mes de setembre o inici d’octubre, i per la primavera, durant el mes de març o per abril.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions