Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts comença la campanya de vacunació de la grip als consultoris d’Olèrdola

A Moja, els dimarts 20 i 27 d’octubre; mentre que a Sant Pere Molanta els dimarts i divendres 20,23,27 i 30 d’octubre. Cal cita prèvia

dilluns 19 octubre 2020


L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

El període ideal per vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre (tot i que la vacunació també es pot realitzar fora d'aquest període) i el seu efecte dura un any.

No obstant això, la vacunació no sempre impedeix contraure la grip: l'efectivitat depèn del grau de similitud entre les soques vacunals i les soques gripals circulants. També és menor entre persones amb factors de risc que entre els professionals sanitaris. També cal tenir en compte que en molts casos els símptomes gripals que apareixen en les persones vacunades no són grip sinó altres virasis freqüents en l'època de la vacunació. 

La campanya de vacunació de la grip al consultori mèdic de Sant Pere Molanta s’ha fixat els dimarts i divendres 20,23,27 i 30 d’octubre, en horari d’11.30 a 13.00h. Al consultori de Moja, de 8.30 a 11.30h, els dimarts 20 i 27 d’octubre.

Cal cita prèvia a través d’internet o bé per telèfon, trucant al 93 326 89 01

Document Actions