Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts començaran les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola

Tenen un pressupost de més de 400.000 € i la previsió de realitzar-se en 4 mesos

dilluns 24 setembre 2018

Després que el projecte inicial fos ampliat de manera considerable, les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola tenen un pressupost global de 404.000 euros i es faran en dues fases diferents.

En un primer moment, la intenció de l’Ajuntament era limitar l’actuació a la reforma de la plaça Anselm Clavé i del carrer Major, però després de consensuar-ho amb veïns i amb els grups municipals de l’oposició el projecte definitiu incorpora en aquesta primera fase el pas a plataforma única dels carrers de la Font i Berenguer. També es preveu que el tram del carrer Josep Tarradellas que connecta el carrer Major i  amb el carrer de la Font s’asfalti de nou i s’ampliïn les voreres.

L’alcalde, Lucas Ramírez, ens recordava que el projecte que s’executa amplia l’àmbit inicialment previst.(àudio)

Els treballs tenen el propòsit de millorar l’accessibilitat i augmentar la seguretat, així com renovar la xarxa d’aigua per evitar les constants pèrdues que pateix. (àudio)

L’Ajuntament preveu que aquesta primera fase de l’actuació es realitzi en quatre mesos. Abans d’acabar l’any també es preveu tenir enllestida la contractació de la segona fase.(àudio)

En una carta repartida als veïns, l’Ajuntament d’Olèrdola recorda que per tal de garantir les condicions de seguretat de l’obra, i tenint en compte les amplades dels trams dels carrers afectats i la tipologia de les obres, no es permetrà el pas de vehicles en tot l’àmbit del projecte mentre aquestes s’executin. Per aquest motiu, mentre durin les obres seran de doble sentit de la marxa el carrer Josep Tarradellas, des del carrer Major fins el carrer Moreneta; el carrer Pic de l’Àliga i el carrer Major, des del carrer de la Font de l’Avellaner fins el carrer Josep Tarradellas.

Document Actions