Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts i dimecres, inscripcions obertes al Casal d'Avis de Moja pel dinar per La Marató

El dinar s’ha programat diumenge 25 de novembre i dimecres 21 s’oferirà una xerrada sobre els objectius de La Marató

dimarts 13 novembre 2018

El Casal d’Avis de Moja torna a i implicar-se amb La Marató de Tv3 i organitza un dinar el proper diumenge 25 de novembre a benefici d’aquesta causa solidària. Les inscripcions estan obertes aquest dimarts i  dimecres, de 5 a 7 de la tarda, a la mateixa seu de l’entitat, a la plaça de l’Església. El preu per persona és de 25 euros i la meitat es destinarà íntegrament a La Marató. Qui no assisteixi al dinar també pot fer el seu donatiu.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, destacava que no canvia el model de dinar que l’entitat organitza per a recolzar La Marató.(àudio)

L’any passat des del Casal d’Avis de Moja van poder ingressar al compte de La Marató 1.337 €, 600 dels quals provenien de donacions de persones que no havien anat al dinar. Josep Castellví feia una crida a participar en la xerrada prèvia, convocada dimecres que ve 21 de novembre a les 5 de la tarda, per a difondre el propòsit de la Marató de combatre el càncer.(àudio)

El dinar se servirà a l’interior del Casal d’Avis el diumenge 25 de novembre, a partir de les 2 del migdia. El menú està format per albergínia farcida amb verduretes, vedella estofada a la jardinera, flam amb préssec i pinya, pa, vi, aigua, cava , cafès i gotes.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions