Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts, primera de les xerrades dins de la campanya de foment de la recollida selectiva

Es convoca al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a les 19:30h, amb lliurament de recursos com una bossa reutilitzable

dimarts 15 novembre 2016

Aquest dimarts, a les 19:30h, el Centre Cívic La Xarxa de Moja acull la primera de les xerrades organitzades al municipi dins de la campanya de forment de la recollia selectiva.

La campanya s’allarga fins el febrer de 2017 i desplega diferents canals per informar sobre la necessitat de realitzar la recollida selectiva; des de la instal·lació de plafons informatius en el municipi, a xerrades informatives,  tallers per adults, així com visites als establiments comercials del municipi i a les llars.

La xerrada informativa a cada nucli té el propòsit de traslladar a la població la importància de separar els residus en origen, exposar com fer-ho correctament, i informar de les dades sobre la recollida selectiva al municipi, tot donant consells per a reduir els residus a casa.

Després de la xerrada d’aquest dimarts, les sessions informatives continuen dimarts 29 de novembre, també a les 19:30 h, al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. A Sant Pere Molanta, la convocatòria és per dimarts 17 de gener de 2017, a les 19:30 h, al Centre Cívic Gatzara.A Daltmar la xerrada es farà el dissabte 4 de febrer, a les 12 del migdia; mentre que a Can Trabal s’ha previst el dissabte 18 de febrer, també a les 12 del migdia.

Als assistents a les xerrades se’ls lliurarà un recurs informatiu, un paquet de bosses compostables i l’obsequi d’una bossa reutilitzable plegable que facilitarà a tothom poder fer una compra sense residus. També es podrà recollir a la xerrada informativa un joc de bosses reutilitzables per fer la recollida selectiva a casa dels envasos lleugers, de vidre i del paper i cartró.

El material es farà arribar a cada llar i hi haurà la possibilitat d’obtenir els recursos anant a l’ajuntament, en cas de no haver anat a la xerrada o de no estar a la llar en el moment en que hi passin els informadors de la campanya.

Document Actions