Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres a la tarda s’inaugura a Moja la XV Mostractiva de la Gent Gran de l’Alt Penedès

També es lliuraran reconeixements a la “Gent gran amb mèrit” i el premi de fotografia “Mirades des de l’experiència”
Exposició de fotografies de l'any passat
Exposició de fotografies de l'any passat

dimarts 11 juny 2013

Només resten completar els darrers preparatius perquè aquest dimecres, a les 5 de la tarda, el Local Nou de Moja aculli l’acte d’inauguració de la XV Mostractiva de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

Ser seu d’aquesta Mostractiva comporta que al Casal d’Avis de Moja es pugui visitar, de dijous a diumenge, dues exposicions: la Mostra d’activitats lliures dels casals de gent gran de l’Alt Penedès i les fotografies presentades al VI Concurs de fotografia “Mirades des de l’experiència”.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que aquesta iniciativa pretén mostrar les activitats que es fan des de les associacions de gent gran de la comarca.(àudio)

Durant l’acte d’inauguració també es lliuraran els premis del concurs de fotografies “Mirades des de l’experiència” i es faran els reconeixements a la “Gent gran amb mèrit”.(àudio)

La MostrActiva està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, el Casal d’Avis de Moja, l’Ajuntament d’Olèrdola i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Els objectius de la MostrActiva són: donar a conèixer l’activitat dels casals, animar les persones grans a mantenir-se actives a través de la seva participació en les activitats que organitzen els casals, afavorir l’intercanvi entre els membres dels diferents casals de la comarca i fomentar la participació dels casals de gent gran en les activitats específiques d’àmbit comarcal.

El concurs de fotografia de la gent gran “Mirades des de l’experiència” l’organitzen anualment el Consell de la Gent Gran i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal. L’última edició va tenir com a tema “La festa major dels pobles de l’Alt Penedès” i hi van participar 21 persones grans que van presentar les 58 fotografies.

Imma Ferret recorda que per assistir a l’acte d’inauguració aquest dimecres a la tarda al Local Nou cal inscripció prèvia.(àudio)

L’acte d’inauguració comptarà amb les intervencions de l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort; de la regidora de gent gran, Arantxa Torres; del president del Consell Comarcal, Francesc Olivella; i de la consellera de gent gran del Consell Comarcal, Mari Carme Villanueva.

Les exposicions es podran visitar des del dijous 13 de juny fins al diumenge 16 de juny, de 5 a 8 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja.

Document Actions