Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres el Casal d’Avis de Moja acull una xerrada dedicada a La Marató de TV3

Es comptarà amb voluntariat de la Fundació de La Marató per parlar sobre les malalties neurodegeneratives
El Casal d'avis convoca cada any una xerrada sobre La Marató
El Casal d'avis convoca cada any una xerrada sobre La Marató

dimarts 05 novembre 2013

El proper diumenge 15 de desembre se celebra La Marató de Tv3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives. Com en cada edició, es compta amb una àmplia programació d’activitats populars vinculades a La Marató. Al nostre municipi es preveuen convocar durant les properes setmanes un bon grapat de propostes. La primera de les previstes té lloc aquest mateix dimecres,amb la xerrada que s’oferirà al Casal d’Avis de Moja, a partir de les 6 de la tarda, per a difondre els propòsits de La Marató. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, recorda que la xerrada està oberta a tothom i serà impartida per voluntaris de la Fundació de La Marató. (àudio)

El diumenge 17 de novembre es farà el dinar de la Marató. Té un preu de 20 euros, dels quals 10 seran un donatiu íntegre a La Marató, tal i com recordava Josep Castellví.(àudio)

Des de la Junta del Casal d’Avis no s’ha fixat un objectiu concret de recaptació. Esperen que la gent que ho desitgi faci l’aportació que pugui .(àudio)

Les inscripcions al dinar de La Marató es poden fer aquesta setmana, fins dimecres a la tarda, en horari de 5 a 7 de la tarda, a la mateixa seu del Casal d’Avis.

 

Document Actions