Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar una modificació de pressupost per valor d’1’3M d’euros

El ple s'ha convocat a les 19.30h i també preveu aprovar la convocatòria d’ajuts per a fomentar el lloguer assequible per a joves

dimarts 06 abril 2021

 

La modificació del pressupost municipal per valor de més d' 1.316.000 € és un dels punts més destacats que inclou l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, en una sessió que es convoca aquest dimecres. El ple es convoca a dos quarts de vuit del vespre, se celebrarà mitjançant videoconferència i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci Localret.

Un altre dels punts destacats que es preveuen aprovar són les bases de la convocatòria d’ajuts a la rehabilitació i promoció d’habitatges destinats a lloguer assequible per a joves.

En el ple també es farà la presa de coneixement del canvi de denominació del grup municipal “PSC-Units CP”, que passarà a dir-se “Obrim Olèrdola”.

Una altra de les propostes  fa referència a la formalització de l’acord amb la Diputació per a les funcions d’assistència en la gestió econòmica local. També es ratificarà el contracte de les obres de reparació de flonjalls del paviment asfàltic i senyalització.

La sessió d’aquest dimecres també preveu aprovar el conveni del projecte “Talent en la cadena de valor alimentària a l’Alt Penedès”. I en la part dispositiva del ple també s’inclou l’aprovació definitiva del passeig de vianants entre el Celler Cooperatiu de Moja i el cementiri, amb la relació detallada de béns i drets a expropiar.

Com és habitual en un ple de caràcter ordinari, la sessió d’aquest dimecres preveu un punt per a mocions presentades pels grups municipals, així com l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions