Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres es tanca a Sant Miquel el cicle de xerrades sobre seguretat i via pública

La xerrada s’ha convocat a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis
Darrera xerrada sobre seguretat a Sant Miquel, el mes d'abril passat
Darrera xerrada sobre seguretat a Sant Miquel, el mes d'abril passat

dilluns 24 febrer 2014

Aquest dimecres s’ha programat la tercera i darrera de les xerrades convocades aquest mes de febrer a Olèrdola per parlar de seguretat i via pública. Després de les xerrades fetes a Moja i a Sant Pere Molanta, aquest dimecres toca el torn a Sant Miquel. Serà a partir de les 5 de la tarda, al Casal d’Avis.

Aquest cicle de xerrades el convoca l’Ajuntament d’Olèrdola i van a càrrec dels agents municipals. Durant les sessions es presenta el tríptic que s’ha editat amb consells pràctics de seguretat per a la gent gran, tal i com apunta el coordinador del agents municipals d’Olèrdola, Josep Miquel Escofet.

Les xerrades també permeten recollir suggeriments de veïns i expressar preocupacions. En forces casos, els veïns traslladen a l’Ajuntament la necessitat d’arranjar diferents punts malmesos a la via pública.

En aquestes xerrades també es destaca que a Olèrdola, gràcies a la col·laboració ciutadana i a la feina coordinada d’agents municipals i Mossos d’Esquadra, el nombre registrat de denúncies per robatori va disminuint.

Document Actions