Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos dies d'inscripcions per participar en el sopar i ball de Cap d’Any de Moja

Les inscripcions es podran fer els dies 12 i 18 al Local Nou, en horari de 8 a 9 del vespre
El Local Nou, tornar a acollir un sopar. (imatge d'arxiu)
El Local Nou, tornar a acollir un sopar. (imatge d'arxiu)

dilluns 10 desembre 2012

 

Les entitats que organitzen al municipi les celebracions de Cap d’Any ja tenen els preparatius força avançats. És el cas de la Comissió de Festes de Moja, que ja ha tancat els detalls del menú que oferiran per aquest sopar tan especial, així com la festa que l’acompanyarà. Ja es pot avançar que a partir de les 9 de la nit de dilluns 31 de desembre, al Local Nou, hi haurà el sopar de Cap d’Any i després el ball amb el duet Essència.

Les inscripcions per poder participar es poden fer aquest dimecres 12 de desembre o bé dimarts de la setmana que ve, dia 18; en els dos casos en horari de 8 a 9 del vespre, al Local Nou. El preu del sopar pels adults és de 60 euros i el menú infantil és de 20 euros.

Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, recordava que l’any passat el sopar i ball va ser un èxit i afegia que amb una festa així es facilita que es pugui acomiadar l’any 2012 i donar la benvinguda al 2013 sense sortir del poble. (àudio)

Jordi Massana, un altre dels membres de la Comissió de Festes,  explicava que s’havia mirat de mantenir preus i qualitat, planificant dos dies d’inscripcions per així posar facilitats per a qui desitgi viure aquesta Festa de Cap d’Any. (àudio)

Un dels ingredients importants de la Festa, ja definits, és que hi haurà música en viu, gràcies al duet Essència, tal i com ens indica un altre dels components de la Comissió de Festes, Jaume Farré. (àudio)

Recordem que les inscripcions per participar en aquest sopar i ball de Cap d’Any es poden fer aquest dimecres o bé dimarts de la setmana que ve, en horari de 8 a 9 del vespre, al Local Nou

Document Actions