Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres s’ha convocat a Sant Miquel una xerrada contra la violència de gènere

La xerrada es fa a dos quarts de 6 de la tarda i serà impartida per agents dels Mossos d’Esquadra

dimarts 20 novembre 2012

 

En motiu de la commemoració del 25 de Novembre, dia internacional contra la violència de gènere, aquest dimecres l’Ajuntament d’Olèrdola convoca una xerrada contra la violència exercida vers les dones. Serà a dos quarts de 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Miquel, en una activitat conduïda per agents dels Mossos d’Esquadra.

Tal i com recordava Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, la xerrada està oberta a tothom i busca prevenir i combatre aquest tipus de violència. (àudio)

Amb xerrades com les convocades al  nostre municipi es posa de manifest que la violència de gènere és "un problema de tothom, no només de qui la pateix”.(àudio)

Són violència masclista: els abusos sexuals, físics, econòmics i psicològics. Els Mossos d’Esquadra recorden que “si sents que la teva parella et controla, t'aïlla, t'intimida o t'agredeix, estàs patint violència masclista per part de la teva parella i, per tant, estàs en situació de risc”. Existeix un telèfon gratuït d’atenció les 24 hores contra la violència masclista: el 900 900 120.

Document Actions