Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres s’han obtingut 37 donacions de sang al Local Nou de Moja

És més del doble de la mitjana de donacions registrada a Olèrdola els dos anys anteriors

dijous 01 octubre 2020

 

Fins a 37 donacions de sang s’han obtingut aquest dimecres en l’estada que feia al municipi un equip del Banc de Sang i Teixits. La gran novetat és que la donació es va fer al Local Nou de Moja, molt més ampli i adequat per garantir una donació còmode i segura, seguint els protocols de prevenció de la COVID-19. Des del Banc de Sang s’ha qualificat com a “tot un encert” el canvi d’emplaçament.

A més d’aquestes 37 donacions efectuades, altres dues persones van oferir-se però, per diversos motius, no van poder concretar la donació.

La xifra de donacions d’aquest dimecres està molt per sobre de la mitjana de donacions registrada a Olèrdola en les darreres estades del Banc de Sang al municipi. Fa un any, la dada va tocar fons i només es van registrar 14 donacions; mentre que en l’any anterior la xifra de donants va ser de 18.

Les bones dades de dimecres esperonen al Banc de Sang a seguir convocant campanyes de captació de sang al municipi, amb la previsió de realitzar la propera convocatòria d’aquí a 4 mesos, a principis de 2021.

Document Actions