Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres Sant Pere Molanta viurà una nova “Hallonyada”

És una activitat que integra les celebrcions de Halloween i la Castanyada

dimarts 30 octubre 2018

Per setè any  consecutiu, un grup de veïns de Sant Pere Molanta organitza una activitat que integra la tradició de la Castanyada amb  Halloween. El mateix nom  de l’esdeveniment, “Hallonyada”, ja recull aquesta voluntat de fer compatible les dues propostes.

La cita és a les 7 de la tarda d’aquest dimecres 31 d’octubre, al Centre Cívic Gatzara. Es fa una crida a que es vagi disfressat per recórrer el poble demanant caramels. Després del recorregut es menjaran castanyes. Per això es demana als participants que portin un bon grapat de castanyes amb un tall  fet per poder coure-les allà mateix.

Els més atrevits podran recorre una sala de terror. Per als més petits, de 8 a dos quarts de 9; i pels més grans de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 També es demana als veïns que guarneixin les seves cases amb motius relacionats amb Halloween i la Castanyada. S’anuncia que per  a les millors decoracions hi haurà magnífics premis.

Per fer possible l’activitat hi ha col·laborat l’Ajuntament d’Olèrdola, el Museu d’Arqueologia, el Restaurant La Posada i fleca Fontanals.

Document Actions