Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte, acudits immortals amb “ReEugenio” a l’ombra de la muralla romana d'Olèrdola

L’actuació s’ha programat a les 11 de la nit dins la 37a Trobada, amb entrada lliure

dilluns 29 maig 2017

”El saben aquel que diu...”  serà una de les frases que més s’escoltaran en aquesta 37a Trobada. Com a mínim, durant la nit de dissabte. I és que aquest any s’ha fet una decidida aposta per oferir una programació ben atractiva i l’Ajuntament ha contractat un espectacle professional de primer nivell que ens farà reviure a Eugenio.Es tracta de “Inèdits ReEugenio”

Qui es desplaci al Conjunt Monumental d’Olèrdola el dissabte 3 de juny, a partir de les 11 de la nit, podrà comprovar com un actor interpreta  i recrea de forma magistral a Eugenio. No hi faltaran acudits cèlebres del repertori d’Eugenio, però també es podran escoltar històries inèdites per al públic que l’humorista va deixar escrites en les seves llibretes de treball.

Gerdad Jofra, fill d’Eugenio, és el director de l’espectacle però no pas l’actor que dona vida a “ReEugenio”. Ens explica que l’espectacle mostra “repertori d’acudits de tota la vida d’Eugenio” però també altres que el públic ara pot descobrir.(àudio)

Aquest “Inèdits” és el 6è espectacle en 9 anys que ha muntat i ideat amb acudits diferents del seu pare. Tot un continuat homenatge al genial artista que posa en evidència que “l’ humor intel.ligent i sense vulgaritats” que conreava Eugenio “marcava diferències” .(àudio)

Gerard Jofra ha pogut constatar en aquests anys com l’humor del seu pare connecta amb totes les generacions . (àudio)

L’ humor “atemporal”d’Eugenio té icones com les ulleres fosques, la vestimenta negra, la seriositat expositiva i el domini de la pausa. Ingredients que per una nit deixaran les sales de festes i a Olèrdola es desplegaran a l’ombra de tota una muralla romana. Amb cigarreta i beguda inclosa.

Escolta l'entrevista a Gerard Jofra, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions