Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte al matí es programa una gimcana familiar pel Parc d’Olèrdola

L’activitat “L’estrany viatger i el seu mapa” es podrà viure a les 11.30h

divendres 19 juny 2020

 

Les activitats de dinamització programades al Parc d’Olèrdola, després de la represa de la setmana passada, continuen aquest cap de setmana. La segona de les propostes és un joc de pistes per a conèixer les muntanyes d’Olèrdola. Es tracta de “L’estrany viatger i el seu mapa”, que es podrà viure aquest dissabte 20 de juny, a partir de les 11:30h del matí.

La proposta planteja que un estrany viatger vingut de l’orient va crear el primer mapa d’Olèrdola, però malauradament  el va perdre. Els participants l’hauran d’ ajudar a trobar el seu mapa, amb la voluntat que junts s’endinsin en una aventura pel Parc.

Amb l’ajuda d’un curiós enginy es descobrirà on s’amaga el seu mapa, però caldrà superar les nombroses proves que es van deixar amagades per a preservar el seu secret.

L’activitat té un preu de 3 € o bé de 2 € per a famílies nombroses, voluntaris dels parcs naturals i majors de 65 anys. Pels menors de 5 anys és gratuït. El preu no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. Per bé que cal recordar que, fins el proper 28 de juny, l'entrada a la seu d'Olèrdola del MAC és gratuïta. El punt de partida del joc és a l’aula didàctica.

Per inscripcions o més informació podeu consultar la pàgina web de la seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia

Document Actions