Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte al vespre 11 carrosses i 4 comparses protagonitzaran la 12a Rua de Carnaval de Moja

Al Grup de Carnaval li fa molta il·lusió mostrar al poble la feina feta amb “Fantasia Butterfly”

dijous 14 febrer 2013

En aquest tercer i darrer cap de setmana de rues de Carnaval, Olèrdola té un paper ben destacat. El municipi acull fins a dues cites, la primera fixada el dissabte al vespre amb la 12a rua de Carnaval de Moja. L’inici del recorregut s’ha establert  des de la Rambla Catalunya a les 8 del vespre i s’acabarà davant de les instal.lacions de Caves Hill, al carrer Rafael de Casanovas, passant pels carrers Sindicat, Carrerada, Santa Maria i Penyafel.RuaMoja2.JPG

El Grup de Carnaval de Moja organitza la Rua. Un dels seus integrants, Toni Ràfols, confirmava que es comptarà amb la participació d’11 carrosses i 4 comparses. Es tracta d’una excel·lent oportunitat al poble de veure algunes de les millors propostes que s’han pogut presenciar aquests dies en les rues del Carnaval del Penedès. (àudio)

Per aquests grups de Carnaval, Moja és una cita agradable pel model de rua, l’horari i el dia, segons resumia Toni Ràfols.(àudio)

Com a amfitrions, al grup de Carnaval de Moja li fa especial gràcia poder mostrar i oferir al poble la carrossa d’aquest any, que porta per nom “Fantasia Butterfly”.(àudio)

El grup ha acumulat en aquestes darreres rues moltes anècdotes divertides i senten especial satisfacció per l’obtenció del primer premi en el Carnaval de Vilafranca,  aquest dilluns. Dissabte al vespre a Moja un altre dels centres d’interès serà veure les evolucions de la comparsa de Moja, que aquest any es presenta amb el nom d’”Esclat de primavera”.RuaMoja3.JPG

Escolta l'entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions