Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte al vespre el grup de teatre l’Arrel representa “Un aire de família” a Sant Miquel

Serà un molt bon rodatge abans que l’Arrel actuï el 27 d’abril a Pineda en la Mostra de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

dijous 11 abril 2019

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel actua aquest dissabte a casa, portant al local Rossend Montané “Un Aire de família,  d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. La representació s’ha programat aquest dissabte, a les 20:30h, i l’entrada és gratuïta.

L’obra mostra l’ambient quotidià en una família, amb els seus problemes, grans o petits, però importants per a ells. Pere Joan Ullate, director del grup, explica que l’obra permet al públic passar una bona estona amb les situacions que viu aquesta família.(àudio)

Segons s’exposa en la sinopsi promocional de l’obra, “una família, cada divendres va a sopar on sempre”. Aquest divendres, però, “passen algunes coses: la Bet s’ha desfogat dient-li quatre fresques al seu cap; el Jordi, un executiu, està amoïnat perquè acaba de parlar per televisió i no rep l’aprovació familiar que esperava; la mare –ai, la mare!–, com totes les mares es preocupa en excés pels seus fills, ja adults; l’Elisenda avui està bevent més del que acostuma, i al Quim li passa alguna cosa, tots ho veuen, però no saben què és. La seva dona, l’Àngels, hauria de ser-hi també, està a punt d’arribar-hi, però no arriba; per què? Serà el motiu de l’actitud estranya del Quim? A més, hi ha el Tomàs, cambrer del bar familiar, el més lúcid, tal vegada perquè pot mirar-s’ho tot d’una manera distant. Ara, si ens hi fixem bé, potser no és tan distant com sembla”.

A Un aire de família l’espectador pot veure unes relacions que és molt possible que li recordin alguna experiència pròpia o d’algú proper.

Pel grup, la funció de dissabte a Sant Miquel perment a l'Arrel mostrar a casa el resultat del seu treball. A la vegada, també és un excel·lent rodatge “per posar al dia” una obra que el grup l’Arrel portarà a escena el proper dissabte 27 d'abril, quan actuaran a Pineda de Mar representant a l’Alt Penedès dins de la Mostra de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.(àudio)

L’Arrel formarà part de l’àmplia programació de la Mostra com a obra d’un grup de la GATAP.(àudio)

Amb “Un aire de Família” l’Arrel va cloure la 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès i durant aquesta 28a l’ha representada en tres ocasions.

Document Actions