Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte al vespre la Rua de Carnaval de Moja comptarà amb 11 carrosses i 3 comparses

Començarà a les 19:30h i una de les novetats és que finalitzarà al nou sector urbanitzat de la Plana

dijous 02 març 2017

Olèrdola és la capital del carnaval penedesenc  aquest cap de setmana.  Dues de les darreres rues programades  es faran al municipi, en el tercer i darrer cap de setmana d’activitat pels grups de Carnaval del Penedès. Dissabte al vespre la cita és a Moja i diumenge al migdia a Sant Pere Molanta.

Els grups de la comarca afronten aquest cap de setmana  amb més tranquil·litat per “estar a casa”, tal i com resumia una de les responsables del grup de Carnaval de Moja, Estíbaliz Leal. Els grups esperen la rua d’aquest divendres a la nit a Vilafranca i destaquen la comoditat que els hi suposa.(àudio)

La 11a Rua de Carnaval de Moja començarà a les 19:30h des de la Rambla Catalunya. Reunirà a 11 carrosses i 3 comparses, incorporant com a novetat que el recorregut finalitzarà al nou sector urbanitzat de la Plana, davant de l’escola Circell.(àudio)

Estíbaliz Leal posa l’accent en què la rua de Moja s’ha consolidat dins de l’atapeïda oferta de propostes de Carnaval a la comarca i els grups estan molt predisposats a participar-hi. (àudio)

Pel grup de Moja, la rua és també especial aquest 2017. Compleixen 20 anys i amb el seu “Temps de festa” han aconseguit rellevants reconeixements, entre els quals destaca el segon premi a la rua del Vendrell i el premi a la millor coreografia en la mateixa rua.

Document Actions