Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte arriba el 7è Bingo Popular dels Diables de Moja

La implicació d’una setantena de col.laboradors permet repartir premis diversos i atractius

dilluns 30 novembre 2015

Abans de les festes nadalenques, un dels actes més esperats a Moja és el Bingo dels Diables. Arriba a la seva 7a edició i s’ha programat per dissabte 5 de desembre, a partir de les 6 de la tarda, al Local Nou. En aquesta ocasió, més de 60 col·laboradors conformen un cartell carregat de premis, obsequis i serveis.

Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, explica que malgrat els premis són molt atractius, l’èxit del Bingo dels Diables és que s’ofereix una activitat divertida per un mòdic preu.(àudio)

El format bàsic de l’activitat no ha variat des de la primera edició. Sí que han canviat els emplaçaments i s’han introduït millores per a fer més atractiu i dinàmic aquest bingo popular. Txus Búrdalo també posa l’accent en què els comerços i serveis tenen una oportunitat d’ampliar la seva difusió a través del bingo.(àudio)

El preu del cartró per participar en cada bingo és de només 1euro. Per això Txus Búrdalo recorda que , per pocs diners, es pot passar una molt bona estona. L’organització sí adverteix que només es vendran cartrons a menors d’edat que vagin acompanyats d’algun adult.(àudio)

Un dels moments més esperats serà el del “Superbingo”, que inclou en el lot de regals un pernil.

Els Diables de Moja volen agrair el suport incondicional i la confiança que dipositen en ells els col·laboradors. Aquesta 7a edició no seria possible sense el seu esforç i dedicació.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Josep Sesma, clicant aquí

Document Actions