Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Can Trabal viu la Festa de la Primavera i la Romeria de la Verge de Fàtima

La paella popular preveu comptar amb l’assistència de prop de 200 persones
La paella popular és un dels centres d'interès de la festa
La paella popular és un dels centres d'interès de la festa

divendres 03 maig 2013

L’Area de Cultura de Can Trabal, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i la Germandat Nostra Senyora de Fàtima, organitza per aquest mateix dissabte la 9a edició de la Festa de la Primavera.

A les 12 del matí, a la pista poliesportiva, s’ha programat missa amb cor rociero, en motiu de la Romeria de la Verge de Fàtima. La paella popular, moment central de la festa, se servirà a partir de les dues, amb la ”Cuina de l’Isma, per seguir amb una exhibició de ball country a càrrec del grup de Sant Pere Molanta. Els dos darrers actes seran l’animació infantil, amb Jaume Barri, i el berenar amb xocolatada. Imma Rodríguez, de la Junta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, recordava que la Festa està molt vinculada a la romeria.(àudio)

Durant aquests darrers dies l’Àrea de Cultura ha anat venent tiquets per la paella popular. Fins a les 12 del migdia d’aquest dissabte encara es podran adquirir, amb la previsió d’apropar-se a les 200 persones.(àudio)

Jaume Barri és una aposta segura en la Festa de la Primavera a Can Trabal, oferint un espectacle que agrada molt.(àudio)

Hi haurà servei de bar durant tot el dia, sense menjars. Tots els diners que es recaptin es destinaran a futurs actes que faci l'Àrea de Cultura de Can Trabal.

Escolta l'entravista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Document Actions