Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte comença el nou calendari d’activitats al Parc i al Conjunt Monumental d’Olèrdola

El tret de sortida el dóna l’estrena de l’activitat “Com es vestien els ibers d’Olèrdola?”

divendres 19 febrer 2016

Aquest dissabte, a les 11 del matí, s’ha programat la primera de les actvitats culturals d’aquest any per conèixer el Parc i el Conjunt Monumental d’Olèrdola. Es tracta de la proposta “Com es vestien els ibers d’Olèrdola?” i és una de les novetats  que incorpora Viapenedes.com en la programació d’activitats a Olèrdola per aquest 2016.

Amb aquesta activitat es podrà conèixer la tribu ibera que ocupava el territori que ara inclou les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Camp de Tarragona i Conca de Barberà, els Cossetans. Les tasques arqueològiques al Conjunt d’Olèrdola van donar a llum a la única tintoreria i adoberia coneguda del món iber. S’aprendran les diferents tasques que es realitzaven en les estances del taller, com ara el descarnar i rentar la pell. També es podran veure quines plantes del Parc d’Olèrdola utilitzaven per tintar les seves robes. Un altre dels ingredients serà explicar els rituals que practicaven els ibers i s’arrodonirà el matí amb l’activitat de teixir la roba.

L’activitat té un preu de 6 euros, gratuïta pels membres del Club Super 3, i inclou entrada al Conjunt Monumental d’Olèrdola, activitat familiar amb visita a la zona arqueològica ibèrica i taller infantil. Després de l’activitat es podrà visitar lliurement la resta del jaciment.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Més informació a www.viapenedes.com i al telèfon 93 817 28 68

Document Actions