Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola convoca per aquest dissabte l’acte oficial de presentació de la temporada

A partir de les 10:00 hi haurà una botifarrada i a les 12:00 la fotografia conjunta amb tots els equips

dijous 15 desembre 2016

Aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, el camp municipal Els Pins de Moja acollirà la presentació oficial dels equips del Base Olèrdola d’aquesta temporada. Tal i com s’ha vingut fent en les darreres temporades, la jornada està plantejada com un esdeveniment lúdic per a reunir a la gran família del Base Olèrdola. I el qualificatiu de “gran” no és cap exageració. El Base Olèrdola reuneix a prop 300 infants i joves en 16 equips federats més mainada, la qual cosa consolida el club com la segona entitat de futbol formatiu de l’Alt Penedès més important en nombre d’inscrits, només per darrera de la Fundació Atlètic Vilafranca.

Dissabte l’activitat començarà amb una botifarrada i tot seguit es farà la presentació dels diferents equips del club. Finalment, cap a les 12 del migdia, es preveu fer foto conjunta de tots els equips.

Els jugadors, entrenadors i delegats estan convidats a la botifarrada. Els familiars hauran de pagar un preu de 5,50€, que inclou 2 tires de números per participar en el sorteig d’un pernil i un televisor. El sorteig del pernil i el televisor, se celebrarà poc abans de fer la fotografia conjunta. Fins poc abans del sorteig es podran comprar tires de números a 1€ cada tira.

Document Actions