Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte el Casal d’Avis de Moja celebra la seva assemblea anual

Tota la junta continua i s’informarà de la previsió d’activitats i excursions per aquest 2016
Imatge del Casal d'Avis, aquest dimecres a la tarda
Imatge del Casal d'Avis, aquest dimecres a la tarda

dijous 28 gener 2016

L’apartat  dedicat a exposar les excursions i activitats previstes per aquest 2016 és un dels punts  més rellevants que tractarà l’assemblea anual de socis del Casal d’Avis de Moja, prevista per aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, assenyala que els socis assistents tindran tota la informació de les sortides que es preveuen programar aquest any organitzades pel Casal d’Avis.(àudio)

La primera de les excursions programades serà a Montserrat el proper 27 de febrer. Dissabte també es preveu informar dels detalls  d’una excursió llarga que es farà en alguna data assenyalada de l’any. Josep Castellví també anuncia que tot l’equip de l’actual junta directiva, encapçalat per Teresa Miralles,  continua. (àudio)

Josep Castellví feia una crida als socis per assistir a l’assemblea .(àudio)

En acabar l’acte es farà un berenar. L’ordre del dia s’iniciarà amb l’aprovació de l’acta de la darrera assemblea, celebrada l’1 de febrer de 2015. Es dedicarà un punt a l’estat de comptes per passar a exposar les excursions i activitats previstes ,  i acabar amb el torn de precs i preguntes.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions