Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte el Casal d’Avis de Moja celebra la seva assemblea anual de socis

La reunió s’ha convocat a les 6 de la tarda i en acabar s’oferirà un berenar
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis de Moja
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis de Moja

dimecres 22 gener 2020

 

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el Casal d’Avis de Moja celebra la seva assemblea anual de socis a la seu de l’entitat, a la plaça de l’Església de Moja. En l’ordre del dia es contempla l’aprovació de la programació de les activitats pel 2020, incloent les excursions. El vicepresident del Casal, Josep Castellví, explica que serà una assemble marcada per la “continuïtat”, perquè no es preveu la renovació de cap dels càrrecs de l’actual junta i perquè, llevat d’alguna lleu variació, es mantenen les activitats que el Casal ha consolidat aquests darrers anys. (àudio)

Així, Teresa Miralles continuarà presidint l’entitat, mantenint l’equip que encapçala. En acabar l’assemblea  hi haurà el berenar gratuït  per així afavorir el retrobament i la conversa entre la gent gran del poble, tal i com explica Josep Castellví. (àudio)

Després de l’assemblea, la primera de les activitats que preveu organitzar el Casal és la celebració del Carnaval, el Dimecres de Cendra, el proper 26 de febrer. Aquella mateixa setmana realitzaran la primera excursió de l’any.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions