Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals desbrossarà l’entorn del Pla dels Albats

Aquesta actuació de neteja es realitzarà a partir de les 9 del matí i comptarà amb voluntaris provinents d’arreu de Catalunya

dimecres 02 juny 2021

 

 

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals realitzarà aquest dissabte al matí, des de les 9.00 i fins les 14.00h, una tasca de desbrossat de l’entorn del Pla dels Albats, a l’exterior del recinte emmurallat del Conjunt monumental d’Olèrdola. Tal i com indica Sofia Paricio, cap d’unitat d’ús públic i conservació dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, l’actuació de neteja d’aquest dissabte respon a una petició del mateix conjunt monumental tenint en compte que una “neteja a fons” de l’espai requeria la participació d’un ampli grup com el que pot aportar el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.(àudio)

De l’actuació de dissabte en formaran part voluntaris provinents d’arreu de Catalunya. El Cercle de Voluntaris reuneix a membres d’un ampli ventall d’edats units pel seu compromís amb la natura. L’entitat, sota la cobertura de la Diputació, es va gestar després de les Olimpíades de Barcelona 92, amb l’ànim d’aglutinar voluntaris per vincular-los a activitats relacionades amb la gestió dels parcs naturals.(àudio)

L’activitat d’aquest dissabte està adreçada a membres del Cercle de Voluntaris i inclou la visita al Pla dels Albats. Qui en vulgui formar part, pot fer la seva inscripció a través d’un formulari que pot trobar a la web http://voluntarisparcs.diba.cat/

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals és un projecte de participació i sensibilització ambiental obert a totes les persones amants de la natura i compromeses amb la preservació dels espais que conformen la Xarxa de Parcs Naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

Així, amb l’objectiu d’incrementar el coneixement i el respecte cap a aquest important patrimoni natural del nostre país, el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals promou i vehicula la participació voluntària en la seva conservació, manteniment i difusió.

Escolta l'entrevista a Sofia Paricio, realitzada per Canal 20, clicant aquí

Document Actions