Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte el Club Gimnàstica Aeròbica d’Olèrdola celebra el Festival de Fi de Curs

L’espectacle “L’Evolució” es podrà veure a partir de dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja
Fragment del cartell que anuncia el Festival
Fragment del cartell que anuncia el Festival

divendres 28 juny 2013

Després de la positiva experiència de l’any passat, el Club Gimnàstica Aeròbica d’Olèrdola oferirà aquest cap de setmana un Festival de Fi de curs. Serà aquest dissabte, a partir de dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja. El centenar de gimnastes que formen el club donaran vida a l’espectacle “L’Evolució”. Una de els integrants de la Junta del Club, la Ginette Jiménez explica que es tracta d’una proposta especial que s’escapa de l’activitat esportiva quotidiana que es fa al club. (àudio)

La sessió d’aquest dissabte servirà per a donar una lluïda cloenda a una temporada que ha estat molt bona pel club. Després dels èxits assolits als campionats de Catalunya, ara es preparen per la Copa Espanya. Per obtenir bons resultats, les gimnastes hi posen molta dedicació, tal i com recorda Ginette Jimenez.(àudio)

La gimnàstica aeròbica és un esport molt complert. També es fomenta un ambient de germanor que és ben present en les gimnastes del club.(àudio)

El club es mostra molt agraït pel treball i la dedicació de les monitores, coordinades per la responsable tècnica, Ruth Cerezuela. Actualment el club ofereix activitats extraescolars a l’esocla Circell de Moja, a l’escola Sant Elies de Vilafranca i a Calafell. Disposa d’una àmplia pedrera i això és un dels trets distintius del club dins del món de la gimnàstica aeròbica a Catalunya. Per a comprovar l’excel·lent feina de l’entitat, una bona ocasió és seguir aquest dissabte al vespre l’espectacle “L’Evolució.”L’entrada té un preu de 5 euros.

Escolta l'entrevista a Ginette Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions