Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte el grup l’Arrel fa la seva estrena de l’obra “El casament dels petits burgesos”

La representació d'aquest text de Brecht s’ha programat a les 10 de la nit, a Sant Miquel

dimecres 28 novembre 2012

Si voleu veure teatre de qualitat fet per gent de casa, aquest dissabte, a les 10 de la nit, teniu una cita al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. El grup de teatre l’Arrel fa la seva estrena de l’obra “El casament dels petits brugesos”, de Bertolt Brecht.

Codirigida per Marina Vilella i Pere Joan Ullate, l’obra suposa tot un repte pel grup de Sant Miquel. Aquest text de joventut de Brecht és una critica mordaç a la burgesia, feta en clau de farsa. Marina Vilella posa l’accent en què l’obra parodia la superficialitat del món burgés.(àudio)

Una de les actrius, Palmira Batet, recorda que, amb intermitències, el grup porta treballant l’obra des de fa un any. Batet destaca que en l’obra també s’interactua amb el públic.(àudio)

Marina Viella indicava que des de l’Arrel sempre s’han inclinat per textos clàssics. Amb aquesta obra el repte és el de recollir el registre d’exageració i de farsa que planteja Brecht en el seu text. (àudio)

Els nou personatges de l’obra són: El pare de la núvia, interpretat per  Jordi Matabacas Oferil; el seu amic, representat per Aleix Matabacas Enebral; la mare del nuvi, paper que assumeix Palmira Batet Camps;  la dona l’interpreta Sílvia Sogas Raventós ; el seu marit, Fèlix Llopart Miquel ;  la núvia és Anna Bofill Planas;   la seva germana,  Mª Remei Ullate Valls;   la jove és Sabina Feixas Gil i el nuvi l'interpreta Pere Joan Ullate Valls.  

El vestuari és de L’Arrel. El maquillatge el fa  Carmen Leiva Pulido. L’escenografia és d’Alba Gabarró Montané. Fa el seguiment de l'obra Conxi Enebral Lucas. La perruqueria és assumida per Sili Grau Font i Sílvia Sellarès Saiz. De la il·luminació i del so en tenen cura Josep Badia Llucià i Cristina Badell Palau. La direcció de l’obra és compartida per Marina Vilella Amorós i  Pere Joan Ullate Valls

L’estrena d”El casament dels petits burgesos” s’ha programat aquest dissabte 1 de desembre, a les 10 de la nit, al local social Rossend Montané de Sant Miquel, amb entrada gratuïta.

El 8 de desembre, portaran l’obra a Gelida i el 19 de gener estaran al Pla del Penedès. Encara per confirmar, és molt probable que també actuïn a La Múnia el 29 de desembre.

Entrevista a Marina Vilella i Palmira Batet, clicant aquí

 

 

Document Actions