Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte es podrà fer una gimcana en família al Parc d’Olèrdola amb “l’Estrany viatger i el seu mapa”

L’activitat està pensada per a totes les edats i començarà a les 11:30h

dijous 11 abril 2019

 

Les activitats al Parc d’Olèrdola programades aquest 2019 s’iniciaven diumenge passat amb la visita teatralitzada amb Guisla la remeiera i ja no s’aturen fins ben entrat el desembre. Aquest cap de setmana la segona de les propostes és un joc de pistes per a conèixer les muntanyes d’Olèrdola. Es tracta de “L’estrany viatger i el seu mapa”, que es podrà viure aquest dissabte, a partir de les 11:30h del matí.

La proposta planteja que un estrany viatger vingut de l’orient va crear el primer mapa d’Olèrdola, però malauradament  el va perdre. Els participants l’hauran d’ ajudar a trobar el seu mapa, amb la voluntat que junts s’endinsin en una aventura pel Parc.

Amb l’ajuda d’un curiós enginy es descobrirà on s’amaga el seu mapa, però caldrà superar les nombroses proves que es van deixar amagades per a preservar el seu secret.

L’activitat té un preu de 3 € o bé de 2 € per a famílies nombroses, voluntaris dels parcs naturals i majors de 65 anys. Pels menors de 5 anys és gratuït. El preu no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida del joc és a la porta d’entrada, davant de l’aparcament.

Per inscripcions o més informació podeu consultar la pàgina web de la seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia

Document Actions