Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte es podrà fer una ruta nocturna guiada al Parc d’Olèrdola

Inclou escenes teatralitzades per il·lustrar diferents moments de la història d’Olèrdola

dijous 26 juny 2014

 

Qui desitgi conèixer de manera ben diferent el Parc d’Olèrdola no pot deixar-se escapar l’oportunitat que es presenta aquest dissabte. S’ha programat una ruta nocturna guiada, a partir de les 9 de la nit. Es comptarà amb escenes teatralitzades i l’oportunitat de conèixer els llocs més significatius del conjunt monumental d’Olèrdola. Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, encarregats de la programació al Parc d’Olèrdola, destca que és una activitat ben especial per la època de l’any en què es fa, el moment i el seu contingut.(àudio)

La caminada al capvespre és una ruta guiada d'uns 5 km., plena de sorpreses pel Parc d'Olèrdola. S'inicia i finalitza al Conjunt Monumental d'Olèrdola i té una durada aproximada de 3 hores.(àudio)

La incorporació d’escenes teatralitzades és una de les constants dins de la programació al Parc d’Olèrdola. Josep Anton Pérez assenyala que es tracta d’un recurs que permet que el públic s’apropi de manera lúdica als esdeveniments històrics viscuts a Olèrdola.(àudio)

El preu de l’activitat és de 7 € pels adults i de 5€ pels infants de 5 a 12 anys. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i lot. Opcionalment es pot portar sopar. Al final de la ruta hi haurà un espai i temps per recuperar forces.

Per inscripacions cal trucar al 93 817 28 68 o bé enviar un e-mail a info@triadecultural.com. Més informació a la web www.triadecultural.com

Escolta l'entrevista amb Josep Anton Perez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Document Actions