Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte es podrà jugar a una escape room de carrer que organitza a Sant Pere Molanta el Servei Jove d’Olèrdola

Amb inici a les 18.00h, des del Centre Cívic Gatzara

dimecres 07 juny 2023

El Servei Jove de l’Ajuntament  d’Olèrdola organitza, per dissabte 10 de juny, l’“escape room” de carrer “El Marxant d’art” a Sant Pere Molanta.  L’activitat s’iniciarà a les 6 de la tarda, des del Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, i no des de la pista de l’escola, com inicialment s’havia anunciat.. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar per equips a través del codi QR present en el cartell que anuncia l’activitat.

Carles José, dinamitzador del Servei Jove, explica que el joc planteja als participants trobar al culpable del robatori d’obres d’art a partir de pistes que s’aniran trobant pel poble.(àudio)

Aquesta escape room de carrer és una proposta recomanada a partir de 12 anys. Poden participar criatures més petites (+9 anys) però necessitaran el suport de persones adultes. El nivell pot ser massa alt pels menors de 9 anys però poden participar, com a acompanyants, de la cerca d’elements pels carrers. (àudio)

L’activitat està pensada per a fer en grups de 2 a 4 persones. Si són més es recomana fer dos grups.La durada aproximada de l’activitat des de l’hora d’inici és d’1 h a 2 h aproximadament, depenent de l’experiència/habilitat dels/les participants.(àudio)
Es requereix la utilització de telèfon mòbil amb connexió a la xarxa i bateria carregada. És molt recomanable portar llibreta i bolígraf; i és una  activitat apta per persones amb mobilitat reduïda.

Per als menors no acompanyats farà falta una autorització i acceptar les dades que es demanen en el formulari d’inscripció.

Les properes activitats que promou el Servei Jove d’Olèrdola és un taller de cuina sense pares, a Sant Pere Molanta, el divendres de la setmana que ve, 16 de juny; i una sortida a la platja, el 15 de juliol.

Escolta l’entrevista a Carles José, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions