Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte es programa el Quart Taller d’Anellament d’Ocells al Parc d’Olèrdola

Aquesta activitat de natura és gratuïta i es podrà fer de 9:00h a 12:00h

divendres 20 abril 2018

Des de les 9 del matí i fins les 12 del migdia d’aquest dissabte es podrà participar en el Quart Taller d’Anellament d’Ocells al Parc d’Olèrdola. És una activitat de natura gratuïta, oberta a tots els públics, que ofereix la possibilitat de conèixer la tècnica de marcatge per a estudiar les aus silvestres.

Xavier Fernández, informador del conjunt monumental d’Olèrdola, avança que s’instal·len xarxes en la zona de la Fondalada per a capturar els ocells. Amb un ornitòleg especialista, Rafa González de Lucas, els ocells s’identifiquen i s’anellen per després deixar-los de nou en llibertat.(àudio)

Durant tot el matí es controlaran les xarxes per comprovar els exemplars que s’hagin pogut atrapar. Des de les 9 a les 12, es preveu anar fent a l’Aula Taller la tècnica de marcatge recollint dades que donen informació dels ocells que habiten Olèrdola.(àudio)

L’activitat és oberta a totes les edats i, de manera especial, és recomanable pels infants que així poden estar en contacte amb ocells que no viuen en captivitat.(àudio)

El punt de trobada serà a l’aparcament del Castell d’Olèrdola. Per a més informació, podeu consultar la web www.macolerdola.cat.

Escolta l'entrevista a Xavier Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions